Снимка БулфотоХакерски атаки има навсякъде по света. Ако бяхме нормално

...
Снимка БулфотоХакерски атаки има навсякъде по света. Ако бяхме нормално
Коментари Харесай

Сидеров с яростна атака срещу сделката за F-16 и колегите си в ОП, обмисля да напусне НС

Снимка Булфото

Хакерски офанзиви има на всички места по света. Ако бяхме обикновено страна, тази офанзива нямаше да се отразява по този начин и нямаше всеки да дава ум по студиата, а органите щяха да си свършат работата безшумно и както би трябвало. Това сподели в утринния блок ръководителят на " Атака "  Волен Сидеров, който разяснява тематиките за хакерската офанзива против Национална агенция за приходите и договорката за F-16, написа вести.бг.

" За мен такива хора, които правят офанзивите, би трябвало да работят за страната, да я защищават от сходни киберпрестъпления и да получаватт високи заплати. Чувам, че се споделя, че няма пари за това, само че в същото време излизаваме милиарди за F-16. Тази договорка не е добра за България. За следващ път водим васална и колониална политика. Няма по какъв начин приходите в България да порастват по този метод. Това съм го казвал и обяснявал доста пъти. В момента отворихме нови 4 000 работни места в Съединени американски щати, вместо да създадем това в България. Подпомагаме стопанската система на Съединени американски щати с милиарди за аероплан, който още е на чертожната дъска. Империята ни е наредила да платим незабавно, а те по кое време ще доставят самолетите - не се знае, тъй като по този начин е записано в контракта. Чух ген. Попов да споделя, че в случай че не се купят в този момент самолетите, това ще е пагубно за военновъздушните сили. Това е смешно. Вижте турците какви хубави ракети си купиха от Русия. На нас ни би трябвало нещо такова, с цел да пазим небето си, а не 8 самолета, които апропо могат да носят и нуклеарно оръжие. Това е доста рисково, само че по този начин са ни наредили и ние плащаме милиарди. В момента Русия няма нищо общо със Съюз на съветските социалистически републики. В момента България може да черпи единствено изгоди от Русия. Ще дам образец - в случай че бяхме създали " Южен поток " през 2015 година, в този момент щяхме да имаме 2 милиарда в хазната. Сега тези милиарди ги даваме на Съединени американски щати. Нека хората сами да преценяват кое е по-дбре за България ", съобщи Сидеров.

Той разяснява и връзките в Обединени патриоти. " Мен ми е забавно какво промени мнението на моя безценен сътрудник и партньор Красимир Каракачанов, който преди 4 години е защитавал моите тези? Аз нямам проблем с него и Валери Симеонов. Тук не приказваме за личностни спорове. Говоря за отбрана на ползите на България. В Обединени патриоти си приказваме. Днес има съдружен съвет и аз считам да отида. Там ще попитам по какъв начин с имитация беше променено управлението на парламентарната група. Те направиха машинация. НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация се възползваха от " Атака " и в този момент желаят да ни отстранят. Благодарение на мен Каракачанов е вицепремиер, а Симеонов беше подобен. Сега те се пробват да остържат " Атака ". Аз започвам да се чудя дали има смисъл изобщо да оставаме в този парламент. Не желая да неистина хората. Те гласоподаваха за Обединени патриоти поради определни хрумвания. Аз запитвам къде са минималните пенсии от 300 лв.? Няма по какъв начин да работя с тези измамници, тъй като те направиха машинация и подмениха управлението на ПГ. Все още не съм взел решение. Ще го взема. Но се обръщам към скъпите си сътрудници - хайде сътрудници, дайте да вдигнем приходите и пенсиите. Това сме дали обещание. Не е мъжко да се събереш на мрачно и да ме изключат от комсомола ", завърши Волен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и публицист, водач на крайнодясната националистическа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИ
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР