Снимка БулфотоГрипна ваканция за учениците в община Шумен бе обявена

...
Снимка БулфотоГрипна ваканция за учениците в община Шумен бе обявена
Коментари Харесай

Обявиха грипна ваканция в Шумен

Снимка Булфото

Грипна почивка за учениците в община Шумен бе оповестена на изключителна конференция през днешния ден в постройката на община Шумен, на която участваха кметът Любомир Христов и шефът на Регионалната здравна ревизия доктор Пепа Калоянова, съобщи вести.бг.

Понеделник, 03.02, и вторник, 04.02, ще бъдат оповестени за неучебни със заповед на кмета, а сряда също е неучебен ден, защото е почивка сред първи и втори период. Детските градини и яслите ще работят в естествен режим.

Според данните на РЗИ се следи наклонност към увеличение на броя на болни от остри респираторни болести. Към момента той е 155 на 10 хиляди души население. За да се разгласи зараза, тази численост би трябвало да стигне 252. Според шефа на РЗИ доктор Пепа Калоянова ваканцията се подхваща като мярка да се спре развиването на епидемиологичен интервал. Бройката на заболелите ще се следи всеки ден, а в сряда още веднъж ще има работна среща, на която да се реши дали ваканцията да бъде удължена.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР