Снимка БулфотоГотов съм да приема лидера на ПП ГЕРБ Бойко

...
Снимка БулфотоГотов съм да приема лидера на ПП ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Извънредно! Президентът отправи интересна покана към Бойко Борисов, ще я приеме ли премиерът

Снимка Булфото

Готов съм да приема водача на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов и да изслушам неговата визия за справяне с корупцията по високите етажи на властта, за прекратяването на пагубния срив на вложенията, за икономическото догонване на страните от Централна и Източна Европа, които се откъснаха надалеч напред по темпове на стопански напредък и качество на живот. Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев, съобщи Блиц.

 

В отговор на въпрос това покана за среща ли е, президентът уточни: „ Да, отворен съм “. „ Корнелия Нинова като водач на Българска социалистическа партия изиска да ме запознае със своята визия за България “, напомни Румен Радев. „ Нека не бъркаме закон със визия. Вече доста ясно разясних, че няма по какъв начин президентът да разисква с депутати закони, които са в развой на правене “, съобщи президентът. 

„ Българите ясно осъзнават, че всички дейности и извинения на властта оттук насетне имат една цел - да не изгубят властта, с която са се сраснали ”, сподели още той. „ Президентът не може да желае оставки на който и да е. Винаги ще бъда на страната на жителите. Те виждат, че не са приоритет за настоящето ръководство и то губи доверието им “, съобщи той, представен от Фокус.

„ Според мен е значимо всяка власт, без значение дали сегашната или идната, ясно да разбере, че няма да може да ръководи по досегашния метод “, разяснява Румен Радев. „ Българите все по-решително и проведено ще търсят правата си, тъй като се мерят освен с предишното, а и с страните към нас “, разгласи президентът.

Според него митингите са закономерни и основателни. Попитан каква би трябвало да бъде реакцията във връзка думите на депутата от „ Обединени патриоти “ Петър Петров за децата с увреждания, Румен Радев сподели: „ Вече показах мнението си по тази тематика. Правителството би трябвало да реагира, обединението би трябвало да реагира. За мен такива изявления изрично са неприемливи от ръководещи “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР