Снимка: БулфотоФирма на Владислав Горанов купи офиси за 752 994

...
Снимка: БулфотоФирма на Владислав Горанов купи офиси за 752 994
Коментари Харесай

Фирма на Владислав Горанов купи офиси за над 750 000 лева в София

Снимка: Булфото

Фирма на Владислав Горанов купи офиси за 752 994 лв. в София. Фирмата " Трилема Кансълтинг " ЕООД, която е еднолична благосъстоятелност на някогашния финансов министър Владислав Горанов, е закупила пространствата, сочи инспекция на  . Сделката с продавача " Лазур 94 " АД е подписана на 27 май.

Бизнес парцелите се намират в блок 11 на бул. " Цариградско шосе ". Първият парцел е офис на банка с повърхност 145 кв. м, който се намира на сутеренен етаж, а вторият парцел е записан като " образователна занималня на две равнища " и е 136 кв. м. Към него има и прилежащо мазе.

Бившият финансов министър е заявил за последно пред страната, че има 76 193 лева на влог, а неговата брачна половинка още 11 500 лева Той има консултантска компания, която още не е разгласила годишен финансов доклад.

Владислав Горанов беше финансов министър по време на последни два кабинета на Бойко Борисов. Той напусна постта на 24 юли предходната година. Тогава Борисов разгласи, че ще в профил министри заради подозрения, че обслужват Движение за права и свободи и някогашния народен представител предприемач Делян Пеевски. Един от отстранените бе точно Горанов.

В имуществената си декларация за 2019 година той заявява два жилището - от 82 кв.м, добит през 2007 година, и 50 кв.м, добит през 1997 година, напомня “Сега “. Той заявява, че употребява безплатно апартамент от 180 кв.м., който е поредоставен от своите кръстници.

Жилището се намира в първокласния комплекс " Есте хоум ", издигнат от компания на братя Домусчиеви. От три години спецпрокуратурата не може да завърши следствието за жилището, в който живее Горанов.

От Дубай Васил Божков разгласи, че е дал над 60 милиона лв. на Бойко Борисов и Владислав Горанов като рекет, с цел да не закачат хазартния му бизнес в България. Божков споделя, че за всевъзможни въпроси, свързани с Държавната комисия по хазарта, той е държал връзка персонално с Горанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР