снимка: БулфотоЕлектронното преброяване ще продължи до 30 септември.Те ще минават

...
снимка: БулфотоЕлектронното преброяване ще продължи до 30 септември.Те ще минават
Коментари Харесай

От днес преброителите започват да посещават и адреси

снимка: Булфото

Електронното броене ще продължи до 30 септември.

Те ще минават сред 8.00 и 20.00 часа всеки ден, в това число в събота, неделя и празничните дни

От през днешния ден преброителите стартират обхода в авансово избраните сектори и ще продължат до 3 октомври. Те ще минават сред 8.00 и 20.00 часа всеки ден, в това число в събота, неделя и празничните дни, оповестиха от Национален статистически институт.

Задачата им е да опишат всички жилищни здания, необитаваните жилища и да преброят семействата, които не са се преброили онлайн или не имат намерение да го създадат електронно до 30 септември.

Преброителите ще разполагат с неповторимите кодове на електронно преброените семейства. Въпреки това съветваме хората да пазят кода, който са получили, откакто са се преброили онлайн.

Удължаването на периода не трансформира графиците на преброителите. Те са инструктирани да съблюдават всички противоепидемични ограничения и разполагат със защитни средства, твърдят от Национален статистически институт.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР