Снимка БулфотоДПС обяви, че ще подкрепят вота на недоверие срещу

...
Снимка БулфотоДПС обяви, че ще подкрепят вота на недоверие срещу
Коментари Харесай

ДПС ще подкрепи вота на недоверие

Снимка Булфото

Движение за права и свободи разгласи, че ще поддържат вота на съмнение против кабинета на Бойко Борисов. Това бе оповестено в четвъртък след 40-минутен диалог на депутати от придвижване с Българска социалистическа партия, заяви mediapool.bg .

" Червените " внасят вота поради корупцията, а Движение за права и свободи го поддържат поради политиката на ръководещите в областта на водите и отпадъците, която води до " перманентни рецесии ".

" Доводите ни за поддръжка на вота на съмнение е политиката в областта на водите, на отпадъците, въобще в областта на екологията, която води ръководещата коалиция. Тя, меко казано, е безредна и води до перманентни рецесии ", изясни Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Според него, в случай че кабинетът не падне, то значи има " преформулирана коалиция на ръководство и тя ще стане видна ".

" Всеки един избор на съмнение е и математика. Има 79 народни представители от левицата, плюс 25 от Движение за права и свободи, прави 104 народни представители. Утре ние имаме среща и с сътрудниците от ВОЛЯ и самостоятелните народни представители, тъй като сътрудниците от ВОЛЯ са декларирали, че не поддържат това държавно управление, самостоятелните народни представители също не би трябвало да поддържат държавното управление ”, съобщи Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.

В петък Българска социалистическа партия ще търси поддръжката на Марешки. Партията на варненския предприемач сподели, че първо ще изискат отговор на въпроса каква е задачата на Българска социалистическа партия за този избор.

Дебатите по вота ще се проведат на изключително съвещание на Народното събрание в понеделник, а самото гласоподаване би трябвало да се организира във вторник.

ГЕРБ и " Обединени патриоти " има 116 депутати. Всички останали обединения плюс самостоятелните депутати имат 124 души и официално имат късмет да смъкват държавното управление. В множеството случая до момента самостоятелните и " Воля " гласоподават в поддръжка на кабинета.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР