снимка БулфотоДнес в 17 часа изтича срокът, който бе даден

...
снимка БулфотоДнес в 17 часа изтича срокът, който бе даден
Коментари Харесай

Днес ИТН връща мандата на президента, срокът изтече

снимка Булфото

Днес в 17 часа изтича срокът, който бе даден на Има Такъв Народ за изследователски мандат. Партията би трябвало да върне мандата на президента Румен Радев.

Яснота по кое време тъкмо мандатът ще бъде показан в президентството няма. Вчера номинираният за министър председател от " Има подобен наров " Пламен Николов увери, че това ще се случи през днешния ден, само че след съвещания с обединенията, от които чакат поддръжка до реализиране на " безусловно единодушие ".

Консултации през вчерашния ден имаше единствено с представители на Българска социалистическа партия. Днес диалозите с тях не престават, добавя БНР.

Отделните обединения в обединенията " Демократична България и " Изправи се БГ! Ние идваме! " са насрочили за през днешния ден и през уикенда съвещания, с цел да вземат решение дали да дадат подпрепа за проектокабинета с мандат на " ИТН ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР