Снимка БулфотоДнес бизнесмените в България очакват добри новини от властимащите. Националният

...
Снимка БулфотоДнес бизнесмените в България очакват добри новини от властимащите. Националният
Коментари Харесай

Тристранката обсъжда мерки за справяне на бизнеса с пандемията

Снимка Булфото

Днес предприемачите в България чакат положителни вести от властимащите.  Националният съвет за тристранно съдействие ще организира през днешния ден изключително онлайн съвещание. То е планувано от 14.00 ч. Ще бъдат разисквани икономическите ограничения, признати за справяне на бизнеса с пандемията.

Ето и дневния ред:

1. Проект за Постановление за изменение и допълнение на Постановление № 151 на Министерския съвет от 2020 година (удължаване на периода на мярката 60/40)

2. Проект за Постановление за изменение и допълнение на Постановление № 325 на Министерския съвет от 2020 година (удължаване на периода за погашение на отплата от 75 % от осигурителния приход за затворените с акт на държавен орган стопански дейности)

3. Избор на ротационни заместник-председатели на НСТС, надлежно от организациите на служащите и чиновниците и на работодателите, според член 3а, алинея 4 от КТ, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР