Снимка БулфотоДете на 11 години от габровското основно училище Св.

...
Снимка БулфотоДете на 11 години от габровското основно училище Св.
Коментари Харесай

Дете на 11 години е бито от учител в габровско училище

Снимка Булфото

Дете на 11 години от габровското главно учебно заведение " Св. св. Кирил и Методий "  е бито от преподавател, в резултат на което има пострадвания. Инцидентът е станал през вчерашния ден. Това оповестиха през днешния ден от ОД на Министерство на вътрешните работи, съобщи вести.бг.

``
реклама

Сигналът в полицията е подаден от 40-годишна жена, майка на момчето. Извършен е обзор в отделението по правосъдна медицина в регионалната болница " Д-р Тота Венкова " и е назначена съдебно-медицинска експертиза на детето. В районното полицейско ръководство в Габрово е почнало досъдебно произвеждане по член 131, алинея 1 от Наказателния кодекс, който третира нанасяне на телесна щета от длъжностно лице над малолетно лице.

Регионалното ръководство на образованието /РУО/ е известено за случая и сега правим инспекция, уведомили сме и отдела за протекция на детето, съобщи  началникът Георги Маринов.

По думите му шефът Илиана Илиева ще потърси дисциплинарна отговорност на учителя Калчев, който бил педагог в учебното заведение. Маринов заяви, че през днешния ден в учебното заведение, наред с инспекцията на РУО, инспекция по случая правят и чиновници на районното полицейско ръководство.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР