Снимка: БулфотоДепутатът от Има такъв народ Филип Станев заяви, че

...
Снимка: БулфотоДепутатът от Има такъв народ Филип Станев заяви, че
Коментари Харесай

Филип Станев: Как се очакваше ИТН да приеме фалшивата подкрепа от 160 депутати?

Снимка: Булфото

Депутатът от " ИТН " Филип Станев съобщи, че партията му няма по какъв начин да одобри поддръжка от останалите в Народното събрание.

" Как се очакваше партия " ИТН " да одобри подправената поддръжка от 160 депутати. Тази поддръжка е невъзможна, тъй като това е псевдоподкрепа ", съобщи от парламентарната естрада Станев. Според него по този метод партията е щяла да стане пленник. Филип Станев прикани през днешния ден депутатите да работят всъщност, а не да вършат нелепи „ сеири по медиите ”, написа " Нова телевизия ".

" Използвам трибуната на Народното събрание да ви кажа няколко безспорни, неподлежащи на подозрение обстоятелства. Първият е, че ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не одобриха оферти дневен ред на парламентарното съвещание. Затова нямаше такова съвещание. Втори факт - всички народни представители сме изпратени да работим, да законотворим. Да предлагаме хрумвания и решения в името и в ползите на българския народ, а не да се саботира личната работа на депутата, отредена му от Българската конституция ", сподели Филип Станев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР