Снимка: БулфотоДепутатът от БСП Георги Свиленски разкри в ефира на

...
Снимка: БулфотоДепутатът от БСП Георги Свиленски разкри в ефира на
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Не блокираме работата на НС. Изкуствено ни прикрепят към ГЕРБ и ДПС

Снимка: Булфото

Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски разкри в ефира на БТВ за какво през вчерашния ден партията му гласоподава по този метод на съвещанието на Народното събрание.

" Не блокираме работата на Народно събрание. Изкуствено ни прикрепят към ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ние сме предложили актуализация на бюджета и обществени закони, които не бяха прегледани ", сподели той.

" След като националното заседание смята, че е приоритет да гледа изборния кодекс, да гледа комисии, от които нищо за никой няма да произтече, ние дадохме сигнал, че тези закони би трябвало да бъдат гледани ", изясни депутатът от Българска социалистическа партия. „ Ние показахме, че в Народното събрание би трябвало да работят за хората, не за политическите партии “, посочи политикът.

Думите му са във връзка проваленото вчерашно съвещание на Народното събрание, откакто не бе гласувана седмичната стратегия за работа.
" Ако изборът на президента за трети мандат е Българска социалистическа партия, в най-кратък период в границите на два – три дни ще бъде призован Националния съвет и ще решим какво ще вършим ", изясни той.

" Не се разискват имена за министри и министър-председател, фрагменти Българска социалистическа партия има, защото сме партия на 130 години и на всички избори участваме с концепцията да бъдем спечелили и ръководещи ", уточни Свиленски. 

Той опроверга изказванията, че са част от обединението „ Гешев “. И уточни, че по точки, по които Българска социалистическа партия има подобие с оферти на Има Такъв Народ, те са били признати.

„ Аз не виждам воля моделът „ Борисов “ да бъде заменен. Трибуната пред пленарна зала не е тази от трибуната вътре. Не може едно да се приказва на площада, а в Народното събрание да е друго “, сподели още Свиленски.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР