Снимка БулфотоДелото срещу семейство Арабаджиеви тръгва на 18 февруари. За

...
Снимка БулфотоДелото срещу семейство Арабаджиеви тръгва на 18 февруари. За
Коментари Харесай

Делото срещу Арабаджиеви тръгва през февруари

Снимка Булфото

Делото против семейство Арабаджиеви потегля на 18 февруари. За тогава е планувано разпоредителното съвещание в Специализирания съд, съобщи БГНЕС.

През декември Специализираната прокуратура внесе в Специализирания углавен съд обвинителен акт против Ветко и Маринела Арабаджиеви и останалите петима упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни измами, незаконно укриване на налози и изпиране на пари. За изпирането на пари обвиняване е повдигнато на сина на Арабаджиеви – Вълчо, който не е упрекнат като член на групата, в съучастничество с родителите му и двама от участниците в групата.

Арабаджиеви бяха арестувани в Барселона през март 2019 година с европейска заповед за арест. Два месеца по-късно те бяха екстрадирани в България и им бяха предявени обвиняванията.

Комисията за противопоставяне на корупцията наложи запор на тяхно имущество за над 310 милиона лв. след получено съобщение от Специализираната прокуратура за привличането им към наказателна отговорност.

Днес спецсъдът заседава след импортирани претенции от отбраната на Арабаджиеви за изменение на ограниченията им за неотклонение. Заседанието обаче беше отсрочено, тъй като не са подготвени съдебно-медицинските експертизи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР