Снимка: БулфотоДържавата, каквото може, трябва да направи, за да се

...
Снимка: БулфотоДържавата, каквото може, трябва да направи, за да се
Коментари Харесай

Тома Биков: Държавата, каквото може, трябва да направи, за да се осигури максимална сигурност

Снимка: Булфото

Държавата, каквото може, би трябвало да направи, с цел да се обезпечи оптималната сигурност и откриване на убийствата. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Тома Биков от ГЕРБ във връзка с предложението на Искрен Веселинов от Обединени патриоти за промени в Наказателно-процесуален кодекс, написа novini.bg.

По думите му, това са доста съществени неща, те би трябвало да бъдат разисквани и ще бъдат разисквани. Въпросът бил да се реши до каква степен може да се помогне и от кое място стартира моментът, от който може да се навреди.

Конкретният мотив е убийството на Виктория Маринова от Русе.

Трябва да поздравим полицията и, може би, да се простим за всички подозрения, които имаше, преди да бъдат предоставени каквито и да е било информации, счита депутатът.

Биков е склонен също, че е значимо усилване на полицейското наличие и обезпечаване на такова в дребните обитаеми места.

Със сигурност и полицейското наличие е значимо. За страдание такива неща са се случвали и преди, ще се случват и отсега нататък, тъй като един %, може би има дребен % от популацията, който е с такива психопатични настройки, и каквато и рекламация да се направи, ще има такива хора, уточни политикът.

По мотив оставката на Николай Нанков като народен представител от ГЕРБ и възраженията на Българска социалистическа партия, свързани с възможното му връщане в държавния екип, Биков разяснява: " Българска социалистическа партия дават отговор за морала в обществото, ние сме по-неморални ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР