Снимка: БулфотоБлагодаря на хората, които ме подкрепиха, благодаря и на

...
Снимка: БулфотоБлагодаря на хората, които ме подкрепиха, благодаря и на
Коментари Харесай

След бурни дебати избраха Деница Сачева за социален министър

Снимка: Булфото

Благодаря на хората, които ме поддържаха, благодаря и на хората, които ме подлагаха на критика. Това заяви Деница Сачева от трибуната в Народно събрание, минути преди да бъде назначена за министър на труда и обществената политика, написа Novini.bg.

" Връзката сред просветителното и общественото министерство би трябвало да бъде търсена и отсега нататък. Управленските цели са към този момент написани и не би трябвало да има изненади в това отношение ", сподели още тя.

По думите ѝ тя е сюрпризирана от задълбочените знания по нейната биография. " Анкетата за която съм подложена на критика е въведена 5 години преди аз да бъда зам.-министър на образованието, въведена е по времето на Анелия Клисарова. Джендър идеологията не е въвеждена в българското обучение. Искам да подчертая, че полът се дефинира биологично. Против насилието съм против дами и деца и съм за обичайното семейство ", това сподели тя във връзка Инстанбулската спогодба.

" Социалната политика би трябвало да сплотява, а не да разединява. Няма да отстъпя от уговорките, които са поети към хората с увреждания ", безапелационна е тя.

След бурни диспути депутатите избраха Деница Сачева за министър на труда и обществената политика с  114  гласа " за ", 106 гласа " срещу " и 3 гласа " въздържали се ".

Сачева постави клетва пред народните представители.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР