снимка: БулфотоАтмосферното налягане е и ще остане по-високо от средното

...
снимка: БулфотоАтмосферното налягане е и ще остане по-високо от средното
Коментари Харесай

Облачно и с ниски температури в четвъртък

снимка: Булфото

Атмосферното налягане е и ще остане по-високо от междинното за месеца.

През нощта от северозапад облачността ще се раздира и понижава, тук-там до най-вече ясно. Значителна ще се задържи облачността основно над планинските и крайните югоизточни региони, и там тук-там ще превали. Ще духа до сдържан северозападен вятър, по високите полета на Западна България краткотрайно ще утихне. Минималните температури ще са сред 5° и 10°. Утре ще има променлива облачност, над западната половина от страната намаляваща по-често до слънчево. До вечерта облачността ще намалее и над източните региони. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 16° и 21°.

Над планините преди обяд облачността ще е по-често забележителна, ще е и мъгливо и на изолирани места ще превали. По-късно денем над масивите в Западна България облачността ще понижава до слънчево, а до вечерта и на изток ще се обясни. Ще остане прохладно с сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра – към 3°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна. До сутринта нараснала възможност за превалявания има в крайните южни региони, през останалата част от деня ще е без превалявания. Вечерта облачността ще се раздира и понижава. Ще духа най-вече сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 16°-18°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, в заливите - 2 бала.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР