Снимка: БулфотоАктуализацията на бюджета ще се случи, за да изключим

...
Снимка: БулфотоАктуализацията на бюджета ще се случи, за да изключим
Коментари Харесай

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: ИТН ще подкрепи актуализацията на бюджета

Снимка: Булфото

Актуализацията на бюджета ще се случи, с цел да изключим всички спекулации, че поради „ ИТН “. Това съобщи на брифинг в Народното събрание депутатът от „ ИТН “ (ИТН) Станислав Балабанов. Той сподели, че приемането на актуализацията на държавния бюджет е това, което е практично да се направи.

Според Балабанов актуализация ще има, само че с изискването дали е препоръчан най-правилният финансов инструмент, с който да се поправят финансовите балансите в страната.

По отношение на гласуваната оставка на Никола Минчев, депутатът от Има Такъв Народ изрази мнение, че ръководителят на Народното събрание не е позволил закрито съвещание, на което външният министър Теодора Генчовска да показа класифицирани документи по отношение на процеса по присъединение на Република Северна Македония (РСМ). Попитан за признатото през вчерашния ден от Министерския съвет (МС) решение, което планува всяко предложение от страна на ротационното председателство на Европейския съюз, от страна членка или от Европейската комисия, обвързвано с РСМ, да се изпраща неотложно на Комисията по външна политика на Народното събрание, Балабанов сподели, че това не го успокоява.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР