Снимка: Булфото95 порноактьори, повечето от които са аматьори, се оказват

...
Снимка: Булфото95 порноактьори, повечето от които са аматьори, се оказват
Коментари Харесай

Тотален разврат: 95 наши порноактьори арестувани заради похотливи сцени в цяла България

Снимка: Булфото

95 порноактьори, множеството от които са дилетанти, се оказват с белезници и в ареста поради снимани секссцени с приятелките си или със инцидентни бройки, които са качили след това в интернет. При първото недоволство те получават обвиняване по член 159 от Наказателния кодекс, информира Агенция " Монитор ".

В най-строгата си част той планува до 3 години престой зад решетките. Повечето обвинявания обаче са едвам за година затвор, написа Блиц. Най-суровото наказване е, в случай че клипчето е с малолетно момиче или момче, което е снимало актовите фрагменти със лично единодушие.

Статистиката демонстрира, че за миналата година с присъди от тези задържани към този момент са се сдобили 45 души. Те обаче са получили условни санкции поради закачките си в интернет. Причината – при признание непринудено на събитията и подписване на съглашение с прокуратурата присъдата е публично неодобрение и минимална санкция, рядко надвишаваща 1000 лв.. 

Последното постановено наказване е от варненския съд, който издал условна присъда за 50-годишен фотограф, снимал и разпространявал нецензурен материали. Николай Георгиев се разминал с решетките, само че се бръкнал с 1500 лв. санкция. Освен това бил включен в пробационна стратегия за публично влияние. 

Николай снимал единствено актова снимка в продължение на 10 години. Чрез разнообразни уеб сайтове, където се разгласили разгласи за фотомодели, той се свързвал с пълнолетни девойки и дами, като им предложил против избран хонорар да снимат еротични сесии. 

Самите фотоси и клипове се заснемали на плажната линия и трябвало да наподобяват като инцидентни фрагменти, направени от воайор. Впоследствие качвал фотосите и клипчетата в интернет уебсайт, където се провеждало класиране, а съгласно насъбрания рейтинг той получавал възнаграждение. Хонорарът на моделите му бил 150-200 лв.. 

В средата на юни 2016 година в дома на фотографа било осъществено претършуване и изземване. От назначената визуално-художествена експертиза на откритите видеофайлове и фотоси по делото било открито, че материалите показват „ намерено полово държание, изразяващо се в сластно проявление на половите органи в предизвикателни пози, мастурбация, фелацио и полово съприкосновение “, написа в обвиняването против него.
Фотографът до момента не е бил осъждан, с висше обучение е и е съдействал за откриване на обективната истина.

Съдебните актове мълчат за случаи, в които се касае за изтипосване на някогашната половинка в интернет, защото огромна част от делата за закрити, с цел да не се нарушат правата на жертвите, които са претърпели огромни вреди от персонален темперамент, в това число и с стартирането на голите им видеа в интернет. 

Класация от преди две години на „ Индипендънт “ пък слага българите  на седмо място в Европейския съюз по брой нецензурен канали, които се излъчват по малкия екран. В същото време обаче съгласно законите това е изцяло неразрешено в България. Ние сме една от двете страни в Европа, в които е неразрешено порнографското наличие. Наказателният кодекс обаче го гони, в случай че то е пуснато в интернет. Телевизионните канали съумяват да заобиколят закона и необезпокоявано да го излъчват.

По един сексизнудвач седмично пада в клопката
Всяка седмица полицията в страната залавя по един човек, който изнудва някого със секскомпромати. Това са главно фотоси и клипчета, с които се цели някой да бъде дискредитиран, уволнен от работа или да заплати немалка сума пари. Това демонстрира статистиката на Министерство на вътрешните работи за арестуваните хора за този вид закононарушения. Само за година те са над 60, като множеството от тях са мъже.

Едва пет дами са хванати за изнудване. В множеството случаи те дават отговор по член 213 и 214 от Наказателния кодекс, само че според от вида на изнудването съдът ги глоби по разнообразни точки. Най-тежкото наказването може да доближи даже до пожизнен затвор, в случай че от изнудването е последвала гибел. Най-лекото обаче е 2 години, като това е и главната глоба, която понасят изнудвачите. Присъдите обаче рядко са ефикасни, защото нарушителите признават виновността си и по този начин минават в границите на условното наказване. Друга забавна разбивка демонстрира, че изнудването със секскомпромати се ползва главно в огромните градове. Около 70% от закононарушенията стават точно там. В селата са регистрирани едвам 6 случая.

Една от най-показателните истории се разиграва в Ихтиман, където престъпно проявен мъж се оказва в пандиза след изнудване. Работата по случая почнала, откакто 42-годишна жена алармирала в полицията, че е обект на изнудване. Тя споделила, че посредством систематични закани е шантажирана да заплати забележителна сума, с цел да не бъдат оповестени нейни персонални фотоси в обществените мрежи.

Жената сама била изпратила фотосите на интимната си половинка, само че по думите й била „ предразположена “ да направи това. Непосредствено по-късно той почнал да я изнудва, че ще ги популяризира обществено на профилите на нейни познати в обществените мрежи, в случай че не му даде 2 хиляди лв. в тъкмо избран период. Жертвата обаче се обадила в полицията и по този начин изнудвачът бил хванат, а по-късно пратен в пандиза, защото имал и други сходни прегрешения и условна присъда.

Клип развежда двойки по бързата процедура

Клип, на който е снимана една от съпружеските половинки да кръшка на другия, е един от методите двойката да се разведе по бързата процедура. Това било едно от дребното безапелационни доказателства пред Темида, с цел да бъде разтрогнат един брак допустимо най-скоростно, изясняват пред „ Монитор “ юристи.

В практиката си те са се сблъсквали с какви ли не случаи, като напоследък от ден на ден „ потърпевши “ се опитвали да потвърдят пред магистратите, че половинката им кръшка, като показват даже извадки от чатове и отбелязвания на разнообразни места във Facebook. Напоследък доста постоянно рогоносци показват като доказателства любовни есемеси или разпечатки от електронни пощи на законните си половинки. Като доказателство за любовните афери на съпругите си ревнивци показват и фотоси от Facebook.

На някои от фотосите ясно се виждат щастливите лица на съпругите им в обятията на непознати мъже. Адвокатите на двойките, решили да сложат точка на брака си, упорстват за оглед на телефоните, снимали колегата в издънка. Съдиите обаче всеобщо отхвърлят сходни претенции. Те ползват фотосите само за сведение по делата.

„ Всички тези виртуални улики обаче не съставляват действителни доказателства по смисъла на закона. Въпреки че множеството от тях са истина, тяхната тежест се дефинира от българското законодателство, като в тази ситуация нормативната уредба е планувала единствено видеозаписи да могат да се употребяват при сходни правосъдни каузи “, разяснява юрист Марин Марковски. Той удостовери, че в практиката си все по-често му се случва клиентите му да употребяват доказателства снимани с телефони, с цел да разтрогнат браковете си.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР