Снимка Булфото34-годишен мъж е задържан от полицията след сигнал, че

...
Снимка Булфото34-годишен мъж е задържан от полицията след сигнал, че
Коментари Харесай

Кошмар в Русе: Мъж заключи за три дни жена и 2-годишно детенце вкъщи

Снимка Булфото

34-годишен мъж е арестуван от полицията след сигнал, че държи принудително в дома си жена и дете в продължение на няколко дни. За случая е обявено през вчерашния ден вечерта в Първо районно управление (на МВР). Предприети са незабавни дейности от екипи на полицията и на посочения адрес в централната част на Русе е арестуван 34-годишният мъж. 

``
реклама

Полицаите открили, че русенецът противозаконно е лишил от независимост 30-годишна жена и детето им на 2 години, като ги е държал принудително в жилището повече от три дни, оповестява Бряг .

За случая е известен дежурен прокурор. Започнало е следствие в хода на формирано досъдебно произвеждане. 

Проведени са нужните незабавни дейности от страна на полицията, в жилището е осъществен оглед и претършуване, а мъжът е арестуван за период до 24 часа в Министерство на вътрешните работи. Работата по случая продължава.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР