снимка Булфото19-годишният младеж, чиито органи спасиха трима души, е загинал

...
снимка Булфото19-годишният младеж, чиито органи спасиха трима души, е загинал
Коментари Харесай

Младият донор, чиито органи спасиха три живота, загинал в катастрофа

снимка Булфото

19-годишният юноша, чиито органи избавиха трима души, е умрял в злополука с БМВ-то си. След това околните са взели решение да дарят органите му. Инцидентът е станал на 18 януари на пътя сред павликенските села Михалци и Мусина при конфликт сред два леки автомобила – „ Лада ”, ръководена от 75-годишен мъж, който също е умрял в случая, и „ БМВ ”, зад кормилото на което е 19-годишен лидер, написа .

Младежът карал с висока и несъобразена с тежките условия на пътя скорост. На един завой той изгубил надзор върху ръководството.

Баварецът поднесъл, връхлетял в насрещното платно и помел идващия против него соцавтомобил. При удара умрял възрастния лидер на ладата. Виновникът за злополуката е откаран и настанен в регионалната болница във Велико Търново с тежка черепно-мозъчна контузия, в кома и с заплаха за живота.

Три дни по-късно околните му дали единодушие органите му да бъдат взети и трансплантирани на нуждаещи се заболели. Бъбреците му са присадени на двама мъже, а черния дроб е вкоренен на 12-годишно момиченце.Сърцето също е присадено на мъж, който обаче няколко часа по-късно е умрял.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР