снимка Булфото100 000 лева ще бъдат заделени от бюджета на

...
снимка Булфото100 000 лева ще бъдат заделени от бюджета на
Коментари Харесай

Даваме 100 000 лева за страните от Западните Балкани

снимка Булфото

100 000 лв. ще бъдат заделени от бюджета на външно министерство и предоставени на страните от Западните балкани чрез Европейския фонд за народна власт. 
Това реши държавното управление на днешното си съвещание, съобщи.

Финансирането ще бъде обезпечено от средствата по бюджета на Министерството на външните работи, предопределени за развиване и филантропична помощ.

Предоставянето на тези средства за страните от Западните Балкани ще бъде принос за одобряването на европейските полезности в прилежащите на Европейски Съюз страни и на водещата роля на България за приобщаване на страните от Западните Балкани към Европейски Съюз.

Европейският фонд за народна власт (ЕФД) е поверителен фонд на ЕС за осъществяване на европейските политики в границите на Европейската политика за съседство и политиката в региона на помощта за развиване.

България е измежду страните-основателки и взе участие интензивно във образуването на политиката и вземането на решения на Фонда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР