СНИМКА: BULFOTOЗнаете, че македонският въпрос е неразделна част от българския

...
СНИМКА: BULFOTOЗнаете, че македонският въпрос е неразделна част от българския
Коментари Харесай

Костадинов за Гунчева: Във Възраждане няма цензура

СНИМКА: " BULFOTO "

" Знаете, че македонският въпрос е неразделна част от българския народен въпрос последните 140 години. Трагедия е. Драма е, поради която България претърпява две национални произшествия. " Това съобщи ръководителят на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов в предаването " ЕвроДикоФ " по телефизия " Евроком ".

Повод за думите му е днешното решение, което Народното събрание одобри и, с което даде мандат на Министерски съвет да вдигне ветото над Република Северна Македония за започване на договаряния за влизане в Европейския съюз.

Според него през днешния ден се е оформила нова коалиция в лицето на " Продължаваме промяната ", ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Демократична България ", която е предала националния интерес.

" Това може да бъде и идната ръководеща коалиция ", разяснява Костадинов.

Костадинов изрази мнение, че напускането на Елена Гунчева съответствува с гласуването на предлагането България да даде " зелена светлина " на Северна Македония да договаря за влизане в Европейския съюз. Той отхвърли изказванията на Гунчева, че в Политическа партия " Възраждане " има цензура.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР