Снимка: БулфотоТвърдо сме решени да опазим България от новия щам.

...
Снимка: БулфотоТвърдо сме решени да опазим България от новия щам.
Коментари Харесай

Здравният министър: Твърдо сме решени да опазим България от новия щам

Снимка: Булфото

" Твърдо сме решени да опазим България от новия вариант ". това разгласи здравният министър проф. Костадин Ангелов.

Въпреки наложената възбрана за полети и влизането на територията на страната на обитавали във Англия поради новия вариант на COVID-19. 3 самолета от Острoва кацнаха у нас, като с тях дойдоха общо 677 пасажери.

Здравният министър проф. Костадин Ангелов разкри детайлности за новия вариант на ковид по време на изключителна конференция на Летище-София. " За новия вариант на ковид знаем сигурно две неща: че се предава по-бързо и се въздейства от новата ваксина ", сподели проф. Ангелов пред публицисти. "  Въпреки че има наклонност за повишаване броя на излекуваните, аз още един път ще кажа, че не желая българските жители да са излекувани, желая да бъдат здрави ”.

След влизането в действие на заповедта, с която се не разрешават пътуванията от и за страната, у нас са кацнали три самолета с общо 667 пасажери. 659 от тях ще бъдат сложени под 10-дневна карантина, а останалите 8 са решили, че избират да се върнат във Англия и по тази причина изчакат комфортни полети в граничните зони, стана ясно от думите на вътрешния министър Христо Терзийски.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР