снимка БулфотоШест години не ви стигнаха да установите начина, по

...
снимка БулфотоШест години не ви стигнаха да установите начина, по
Коментари Харесай

Нинова към ГЕРБ: Не искате машинно гласуване, защото нямате воля за честни избори

снимка Булфото

„ Шест години не ви стигнаха да установите метода, по който ще бъдат сертифицирани, купувани или наемани машините, кой ще дава отговор за тяхната благосъстоятелност и логистика в изборния развой. Просто не желаете да го извършите, тъй като в случай че има воля за почтени избори, то те биха били факт доста от дълго време.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебата по промените в Изборния кодекс на второ четене, съобщи

" Не на последно място несъмнено знаете, че вчера изтече срокът за оферти за ръководител на ЦИК. Няма такива импортирани. Дори и вие ръководещите не сте внесли, тъй като не желаете да поемете такава отговорност. Как ще работи изборната администрация, откакто даже не сте внесли предложение “, уточни Нинова.

Нинова разяснява и предлагането на ГЕРБ в Изборния кодекс, касаещо изборите за Велико народно събрание и отчете, че то еотхвърлено от Правна комисия.

„ Вероятно към този момент ви излиза наяве, че планът ви няма да мине. 160 автограф аза привикване на Велико народно събрание няма да имате. Не губете времето на Народното събрание и на народа с този план, който е най-яркото посягане върху демократичната,правовата и обществената страна. Затова през днешния ден се обръщам към всичщки народни представители, само че и към българските жители.

Призовавам приемете нашите оферти за само и единствено машинно гласоподаване, като гаранция за честността на изборите и не отстъпвайте с въвеждане на хартиени бюлетини. Оттеглете си неотложно плана, който касае внасянето на Конституция и привикване на Велико народно събрание.

Това беше спасителят пояс за Бойко Борисов и вас. Оттеглете този избавителен пояс и въведете избавителен пояс за българския народ “, още сподели Нинова, представена от Фокус.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР