снимка БулфотоПосрещаме 2021 година изпълнени с надежда. Това написа шефът

...
снимка БулфотоПосрещаме 2021 година изпълнени с надежда. Това написа шефът
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Посрещаме 2021 г. с надежда, че преживяното ще остане в миналото

снимка Булфото

" Посрещаме 2021 година изпълнени с вяра. " Това написа шефът на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски в коментар във фейсбук.

" Броени часове остават до началото на 2021 година. Посрещаме я с обичайна равносметка, обещания и проекти, само че и с вяра. Надежда, че всичко, което преживяхме през актуалната пандемична година, ще остане в предишното. А ехото от подвизите на българските медици ще отеква генерации напред. Колеги, вие сте героите на годината. Извоювахте го с вашата жертвоготовност и мъжество, религия и професионализъм, с непоколебимия български дух и мощна жадност да помагате - давайки вяра на обезнадеждения! Защото вярата е умеенето да гледаме на бъдещето с религия, дава кураж и стимулира, усилва нашата борбеност и оптимизъм дружно през новата година да си върнем „ остарялото ” – спокойствието, прегръдката и целувката с нашите деца и близки ", сподели още ген. Мутафчийски. И благодари на всички медици за напъните, които поставиха. 
 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР