Снимка БулфотоПетел продължава да следи какво се случва с Кристиан

...
Снимка БулфотоПетел продължава да следи какво се случва с Кристиан
Коментари Харесай

Подсъдимият за катастрофата с Милен Цветков иска да излезе на свобода

Снимка Булфото

" Петел " продължава да следи какво се случва с Кристиан Николов, който е обвиняем за злополуката, лишила живота на журналиста Милен Цветков. Адвокатите на Николов са подхванали нови дейности, само че дали ще има резултат от тях, ще стане ясно след дни.

Кристиан Николов отново желае да излезе на независимост. Той е подал молба за смяна на мярката си за неотклонение, която ще се гледа в петък от арбитър Васелина Ставрева от Софийския градски съд. Тя е и съдията, оглавяващ съдебния състав, който ще гледа и самото дело против Кристиан. Тъй като процесът към този момент е в правосъдна фаза, арбитър Ставрева ще взема решение и за мярката за неотклонение, написа nova.bg.

През декември Софийската градска прокуратура внесе обвинителния акт против 22-годишния мъж. Той е упрекнат за съзнателно причиняване на гибел при злополука, за което законът планува от 15 до 20 година затвор, само че и доживотна присъда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР