СНИМКА: БУЛФОТООказа се, че един незаконен протест, защото той не

...
СНИМКА: БУЛФОТООказа се, че един незаконен протест, защото той не
Коментари Харесай

Хасан Адемов, ДПС: Eдин незаконен протест наруши спокойствието на Народното събрание

СНИМКА: " БУЛФОТО "

" Оказа се, че един противозаконен митинг, тъй като той не е позволен от Столична община, наруши спокойствието на Народно събрание. Управляващите обраха овациите на своите гласоподаватели, като оставиха останалите опозиционни представители в Народно събрание. Ако продължаваме по този метод, площадната народна власт ще диктува разпоредбите в българската политика, а не демократичният развой. Очевидно е че това държавно управление би трябвало да си отиде и то ще си отиде. " Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов пред Българска национална телевизия.

По думите му отстраняването на ръководителя на Народното събрание през вчерашния ден е изцяло естествена парламентарна процедура.

" И други години е имало такива дейности в Народно събрание, които са напълно в границите на демократичния развой. Нищо отвън Конституцията и правилника не се е случило ", разяснява депутатът.

Според него ръководещите желаят да употребяват времето до гласуването на вота на съмнение, с цел да убедят депутати от " ИТН " да поддържат държавното управление.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР