СНИМКА: БУЛФОТОНай-важното нещо, върху което сме се фокусирали сега, е

...
СНИМКА: БУЛФОТОНай-важното нещо, върху което сме се фокусирали сега, е
Коментари Харесай

Кирил Петков: Най-важното нещо е да имаме 121 депутати без зависимости

СНИМКА: " БУЛФОТО "

" Най-важното нещо, върху което сме се фокусирали в този момент, е да имаме 121 депутати без зависимости и никой от тях да не стопира промяната в правосъдната система и антикорупционната комисия. " Това съобщи министър председателят Кирил Петков пред публицисти във Велико Търново, съобщи Българска национална телевизия.

" Това, което видяхме през вчерашния ден, и аз благодаря на смелостта на депутатите и на Радостин Василев е, че те споделиха: " Лоялността ни е към България и няма да допуснем замяна на обещаните ни хрумвания с някакви задскулисни сделки и другарства от 20 години с хора като Орлин Алексиев. Въпросът е образецът има да бъде последван от още 7 души " разяснява Петков.

Той изрази убеденост, че ще се намерят още съидейници на ръководещите.

" Чисто математически става въпрос за това какъв брой хора, които са дали клетва, ще спазят думата си. Продължаваме диалози с доста хора, само че концепцията е всеки да осъзнае голямата отговорност, която носи. Ако нямаме 22 признати закона, губим и стопираме 12 милиарда европейски пари в българската стопанска система, актуализацията на пенсиите не се случва, фамилиите с деца не получават данъчни облекчения, а горивата не престават да са на тези цени ", изясни министър председателят.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР