Снимка: БулфотоКрасимир Каракачанов и Валери Симеонов, особено Каракачанов, защото той

...
Снимка: БулфотоКрасимир Каракачанов и Валери Симеонов, особено Каракачанов, защото той
Коментари Харесай

Сидеров: Каракачанов и Симеонов се опитаха да извършат политическо бракониерство

Снимка: Булфото

" Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, изключително Каракачанов, тъй като той внесе това заявление, се пробваха да извършат политическо бракониерство. Те внесоха заявление да присвоят името `Обединени патриоти ". Освен, че съм изключен от обединението, те се пробваха да присвоят местата от СИК и РИК и да вземат името на обединението, което е доста значима детайлност. Това Върховният административен съд го пресече, тъй като се базира на закоността, тъй като всички решения се взимат от трите гласа ". Това разяснява водачът на АТАКА Волен Сидеров в ефира на " Балотаж ", написа уеб сайтът на " Евроком ".

" Тринадесет души от ЦИК гласоподаваха позитивно за това решение преди решението на съда. В момента те не изясняват своето решение, даже не се явиха на второто дело. Представител на ЦИК не отбрани своето решение за какво са дали своят вот по този начин, тъй като може пък да убеди съда. Това значи, че ЦИК е тръгнала да прави политическо решение. Съдът постанови закона ", добави Сидеров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР