снимка Булфото, архивЗа случаят се разгласи в последните часове. Ето

...
снимка Булфото, архивЗа случаят се разгласи в последните часове. Ето
Коментари Харесай

Кметът на Ливърпул Джо Андерсън е бил арестуван

снимка Булфото, списък

За казусът се разгласи в последните часове. Ето какво се знае:

Кметът на Ливърпул Джо Андерсън е бил задържан  във връзка  с следствие за създаване и обмисляне на строителни обекти в града.

Джо Андерсън е един от петимата задържани по съмнения в  предоставяне на подкупи и заплашване на очевидци, съобщи БНР,  позовавайки се на Скай нюз (Sky News).

Полицията не e повдигнала обвинявания против арестуванит е и не е показала имената им, а единствено тяхната възраст и местоживеене, само че медиите са единомислещи, че 62-годишният мъж е кмета на Ливърпул.

През октомври Джо Андерсън, който е от опозиционната Лейбъристка партия, се трансформира във водеща вест, след като  поддържа проектите на държавното управление да сложи града му в най-високата трета степен на локална карантина.  Той е кмет на града от 2012 година, като завоюва трети мандат на забавените локални избори през май.

Говорител на общинския съвет в Ливърпул съобщи във връзка на новината, че се оказва цялостно подпомагане на полицията по настоящо следствие, само че не може да разяснява обвиняванията или хората в него.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР