Снимка Булфото, архивВеселин Марешки проговори за първи път, след като

...
Снимка Булфото, архивВеселин Марешки проговори за първи път, след като
Коментари Харесай

Марешки: Каквото си е избрал народът, това ще бъде

Снимка Булфото, списък

Веселин Марешки проговори за първи път, откакто стана ясно, че неговата партия няма да влезе в новия парламент.  Веселин Марешки благодари на всички, които го поддържаха и акцентира, че остава анти-системен политик . Това се споделя в декларация на партията, подписана от Марешки.

" Явно още не е пристигнало времето за професионализма, честността и прагматичността в политиката ", написа той. Според него резултатът от изборите демонстрира, че тези, които желаят това да се случи, към момента са малко. Явно ще би трябвало да минат още години, с цел да паднат още политически маски и да пристигна времето на прагматичните родолюбци, счита водачът на " Воля ".

Според него акцията на НФСБ- " Воля " е била положителна и отличаваща се.  Няма българин, до който да не доближиха нашите съществени ограничения в програмата . Очевидно, претекстът за гласоподаване на хората е бил различен - не повишението на стандарта на живот в страната, не прекъсването на грабежите, а желанието да санкционират някого.  Хората гласоподаваха " против ", а не " за ", прозря Марешки.

Според него няма опция в новоизбрания парламент.  Затова започваме борбата изначало Всички определени, по един или различен метод, намерено или подмолно, са обслужвали статуквото и системата Това е волята на народа. Каквото си е избрал, това ще бъде.  Ние ще продължим да отстояваме нашата идея, тъй като сме уверени, че сме прави и че носим различен жанр в политиката, който е доста по-добър за българите и страната ", сподели водачът на ВОЛЯ.

В партията ще създадат нужния разбор на резултатите и ще решат по какъв начин да продължат напред, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР