Снимка: Булфото, архивВалери Божинов погледна философски към факта, че все

...
Снимка: Булфото, архивВалери Божинов погледна философски към факта, че все
Коментари Харесай

Валери Божинов пред Тутомеркато: Футболът е като карането на колело. Искам пак в Италия

Снимка: Булфото, списък

Валери Божинов погледна метафизичен към обстоятелството, че към момента няма тим за пролетния полусезон. Нападателят даде изявление за италианския уебсайт „ Тутомеркато “, в което сподели, че не е не запомнил да играе футбол.

„ Тренирам в България, приготвям се. Все още желая да играя “, сподели Божигол, който отговори и на слуховете за вероятно прекосяване в Ливорно. „ Не знам от кое място пристигна това нещо. Никога не са се свързвали с мен. Когато го видях, бях сюрпризиран ".

Божинов обаче не крие желанието си още веднъж да играе в обичаната си Италия. „ Да, бих желал. Футболистът не не помни по какъв начин се играе. Като дете караш колело, в случай че по-късно не си карал 10 години, след това към момента можеш да караш. Животът е битка със самия себе си, не съм не запомнил по какъв начин да играя футбол. “

Българинът показа и мнението си за актуалното състояние в Серия А: „ Прекрасно е. Години наред Юве нямаше рисков противник. Миналата година беше Наполи, само че Интер на Конте е по-опасен. Юве е Юве, само че Интер е там и се бори за успеха. Надявам се да има конспирация до края. Миналите години Ювентус бе първенец 4-5 кръга преди края. “

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР