Снимка Булфото, архивУжасен инцидент разтърси столично училище.В платформата на Investor

...
Снимка Булфото, архивУжасен инцидент разтърси столично училище.В платформата на Investor
Коментари Харесай

България он ер: Тръба в ремонтиран басейн в училище откъсна пръста на дете

Снимка Булфото, списък

Ужасен случай раздруса столично учебно заведение.

В платформата на Investor Media Group - Helpbook.info е получен сигнал за акцидент с дете в столичен басейн към учебно заведение, написа. 

Зрител алармира, че по време на ежедневната си подготовка по плуване в СУ " Братя Миладинови " на 23 юни, поради необезопасена тръба на дъното на басейна 9-годишно момиче е потърпевшо. В сигнала се споделя, че в резултат на случая е откъснат част от пръст и нокът от лявата ръка на детето. 

" Ужасът и стресът за детето бяха големи. В " Пирогов " се наложи да режат месо от друга част и да я зашият за пръста. В този басейн плуват в по-голямата си част деца. Басейнът е след главен ремонт. Тази небрежност може да докара и до други потърпевши деца. Моля да се назначи инспекция и отговорните да бъдат осъдени ", добавя в сигнала нашият фен. 

Той е изпратил и два документа. Единият е здравното направление на детето, а другият - съдебномедицинско уверение, които демонстрират установените рани на момичето след обзор. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР