Снимка: Булфото, архивТова, че 20 души ще ми разпъват палатки,

...
Снимка: Булфото, архивТова, че 20 души ще ми разпъват палатки,
Коментари Харесай

Буруджиева: Това, че 20 души разпъват палатки, е все едно двама да седнат пред асансьора, защото не харесват домоуправителя

Снимка: Булфото, списък

Това, че 20 души ще ми разпъват палатки, ми наподобява все едно двама души да седнат пред асансьора, тъй като не харесват домоуправителя. Така политологът Татяна Буруджиева разяснява митингите. Тя насочи рецензия, че до момента в който първоначално по площадите е имало млади и симпатични хора, в този момент се следят озлобени протестиращи, а митингът е със ужасно лице.

" Грозни са към този момент картините, които следим ", сподели Буруджиева, написа Novini.bg. 

Според нея митингът не допуска да се желае оставката на Бойко Борисов и държавното управление. Буруджиева е безапелационна, че политическа рецесия няма. Такава би имало единствено в случай че ГЕРБ си подадат оставката. 

" Властта не се сменя от митинги ", съобщи политологът пред Българска национална телевизия. 

Татяна Буруджиева разяснява и разновидностите за ГЕРБ.

" Ако Бойко напусне поста, той непосредствено отива към подготовката на ГЕРБ за избори. Има потребност от стягане на редиците. Легендата беше, че изборите ги прави Цветанов, в този момент в действителност Борисов дава поръчка, че той ще се заеме ", съобщи тя и акцентира, че водачът на ГЕРБ е изнесъл към този момент два предишни вота - за локалните избори и за европейските.

Буруджиева счита, че в случай че Борисов се захване с партията, ще е потребно за ГЕРБ. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР