Снимка Булфото, архивСтефка Костадинова иска да защити честта си и

...
Снимка Булфото, архивСтефка Костадинова иска да защити честта си и
Коментари Харесай

Стефка Костадинова съди шведския журналист, който оспори рекорда й

Снимка Булфото, списък

Стефка Костадинова желае да отбрани достойнството си и тази на своите сътрудници. 

Легендарната българска лекоатлетка Стефка Костадинова ще съди шведския публицист, който в ефира на локална телевизия оспори върха й от 209 см на скок височина, написа.

" Според публикувани в българските медии информации някакъв шведски публицист е наговорил в някакво тв предаване обидни и погрешни думи по мой адрес. Яростта му била подбудена от международния връх на скок височина 209 см, който е с един сантиметър повече от достижението на неговата сънародничка Кайша Берквист, отлична състезателка, притежаваща международния връх в зала с 208 см. ", разгласи Стефка Костадинова в специфична своя позиция по абсурда.  

" Въпросният господин бил наклеветил обществено ивсички български атлетки от предишното, зачерквайки техните триумфи. Ако това е по този начин, поради името, поради българския международен връх и престижа на родния спорт имам намерение да си потърся правата в съда. ", отсече Стефка Костадинова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР