Снимка: Булфото, архивСръбският президент Александър Вучич е подложен на натиск

...
Снимка: Булфото, архивСръбският президент Александър Вучич е подложен на натиск
Коментари Харесай

Вучич е под натиск заради предполагаеми връзки на сина му с мафиоти

Снимка: Булфото, списък

Сръбският президент Александър Вучич е подложен на напън поради хипотетични контакти на сина му Данило с мафията, оповестява ДПА.

Най-влиятелният политик в страната се оплаква от два дни от " лов на вещици " против 22-годишния му наследник. " Моите политически съперници не могат да ме победят с хрумвания и стратегии, по тази причина се пробват да ме пречупят психически посредством нападки против моето семейство ", се оплака нощес Вучич пред държавната телевизия Първа, предава Българска телеграфна агенция.

Репортер на самостоятелната медия Крик е снимал Данило Вучич предходната сряда в централен пъб в Белград в компанията на прочут футболен гамен. Компанията, в която се намирал Данило Вучич, гледала локалното дерби сред " Цървена звезда " Белград и " Партизан ".

Младият Вучич е засичан с Александър Видоевич минимум три пъти в предишното. Александър Видоевич е разследван от полицията за участие в интернационален черногорски мафиотски клан. Същото лице е лидер на ултрасите на " Партизан ", които назовават себе си " яничари " и постоянно са свързвани с принуждение и вандализъм, отбелязва ДПА.

Вучич старши отбрани Видоевич. " Този млад мъж в никакъв случай не е бил упрекван в закононарушения, свързани с опиати, а единствено за сбивания, и в никакъв случай не е бил осъждан ", съобщи президентът в изявление, траяло час и половина.

На 21 юни в Сърбия ще се произведат локални и парламентарни избори, а дясната групировка на Вучич - Сръбска прогресивна партия, е явен любимец. Част от опозицията бойкотира изборите. Критици упрекват Вучич, че не е основал условия за почтени избори, злоупотребявайки с държавни средства и напън.

Тъй като Вучич управлява множеството от медиите в страната, не се чакат последствия за него от делата на сина му, отбелязва ДПА.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР