Снимка Булфото, архивСитуацията е наистина тежка и трябва да се

...
Снимка Булфото, архивСитуацията е наистина тежка и трябва да се
Коментари Харесай

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев: Ще дам личен пример с ваксинацията

Снимка Булфото, списък

Ситуацията е в действителност тежка и би трябвало да се поддържаме и да сме солидарни. Животът на всеки един е най-съществен и ще поставим всички старания да го съхраним, написа Бойко Борисов в персоналния си профил във фейсбук, преди дни по отношение на дарението.

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев още веднъж акцентира, че жестът на България да подари ваксини на Скопие е бил човечен и добросъседски. Когато някой комшия подаде ръка в сложен миг, е добре да се отвърне със същото, съобщи той, представен от МКД.

" Ние сме другари в района. Актът на подаяние е акт на подаяние. Няма значение дали можем да купим или не. Имаме пари в бюджета, обезпечили сме средства за това, имаме спомагателни аварийни средства, планувани в бюджета и в последна сметка имаме бюджетен запас.

Няма по-голям въпрос от здравето на жителите. Това се предлага като подаяние, както се предлага от подаяние от Гърция, други европейски страни, Европейски Съюз или сходни и по тази причина го приехме, тъй като в противоположен случай бихме били врагове, т.е. не бихме били другарски настроени към България. Ние не желаеме да бъдем същите. Искаме да покажем другарство ", сподели Заев.

Той чака първите партиди с ваксини да дойдат през март. 

Ваксинацията, акцентира той, няма да бъде наложителна, само че една обяснително акция ще бъде извършена.

Той заявява, че ще даде персонален образец, с цел да покаже, че жителите не би трябвало да се опасяват, като се ваксинира.

Припомняме, чев Скопие, като даде мотив за замяна на остри реплики сред политици от двете страни. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР