Снимка Булфото, архивШефът на кризисния щаб ген. Мутафчийски заяви, че

...
Снимка Булфото, архивШефът на кризисния щаб ген. Мутафчийски заяви, че
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Млъквам до президентските избори

Снимка Булфото, списък

Шефът на спешния щаб ген. Мутафчийски съобщи, че не иска думите му да бъдат употребявани за политически цели.
С наближаването на президентските избори все по-често името на военачалник Венцислав Мутафчийски се спряга като допустима номинация на разнообразни партии, само че на първо място на ГЕРБ.

Шефът на Националния действен щаб за битка с ковид събра впечатляващ рейтинг и мнозина му предсказват огромно бъдеще в политиката, в случай че реши да смъкна бялата престилка.

Затова и възможен конфликт сред него и поискалия втори мандат сегашен президент Румен Радев наподобява повече от завладяващ. А и в партията на Бойко Борисов още нямат решение кого да изправят против настоящия държавен глава.

Веднага след брифинга в четвъртък обаче ген. Мутафчийски показа, че стопира интервютата до вторите избори за годината - тези за президент.

" Не желая думите ми да бъдат употребявани за политически цели ", безапелационен бе пред " " шефът на спешния щаб.

Той няма право да разяснява непосредствено политически тематики, защото като шеф на ВМА е под пагон. Но постоянно изявленията му получават мнения от главните играчи измежду партиите.

Така косвено хирургът удостовери, че няма никакво желание да взе участие в президентската борба. Според източник на изданието, до момента Мутафчийски не е канен на диалози по тематиката, даже и в неофициален формат. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР