Снимка Булфото, архивСъседска разпра се разигра на 06.05.2019 г., около

...
Снимка Булфото, архивСъседска разпра се разигра на 06.05.2019 г., около
Коментари Харесай

Мъж стреля с газов пистолет срещу съседи във Варна

Снимка Булфото, списък

Съседска свада се разигра на 06.05.2019 година, към 19:30 ч. във Варна. Изстрели се чуха от тераса на апартамент на ул. „ Дубровник “, където живее лицето Ж. И., на 47 година Той е направил непристойна демонстрация, изразяваща се в производство на 4 изстрела с газов револвер и е отправил хули и обиди към семейство, живеещо в прилежащ апартамент, оповестяват от пресцентъра на полицията в морския град.

``
реклама

Извършителят на действието е арестуван за период до 24 ч., материалите по случая са докладвани на прокурор при ВРП и е формирана кореспонденция по УБДХ и е формиран акт. На 07.05.2019 година в намерено правосъдно съвещание на лицето е наложено административно наказване – санкция. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 666 (преди 1 минута) Рейтинг: 14301 | Одобрение: 4496 Добре че комшията му не е имал военен че тая газ-ка щеше да си я навре дълбокички... Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР