Снимка Булфото, архивРазбра се кое е издало мигрантите днес. 41

...
Снимка Булфото, архивРазбра се кое е издало мигрантите днес. 41
Коментари Харесай

Бежанците на АМ Тракия били заловени заради спукана гума

Снимка Булфото, списък

Разбра се кое е издало мигрантите през днешния ден. 41 бежанци от Близкия изток са били хванати в микробус на Автомагистрала " Тракия " тази заран, заяви на брифинг началникът на районно управление (на МВР) - Раковски Пламен Иванов, съобщи кореспондент на.

40 са от Йордания, един - от Афганистан. Всички са здрави мъже на възраст сред 20 и 30 години. Не приказват български език и все още не може да се каже дали крайната дестинация е била София или друга страна.

Около 7.15 ч. тази заран патрул на магистрална полиция забелязала аварирал товарен автомобил " Пежо Боксер " и лице, което се пробва да смени една от спуканите гуми. В товарния отсек на буса са открити 38 лица, а други три - на предната седалка. Всички са били без документи. 

Водачът е от свиленградско село, осъждан. По случая е формирано досъдебно произвеждане за трафик на хора, като наказването е затвор от 1 до 6 години и санкция от 5000 до 20 000 лв., добави районният прокурор Атанас Илиев.

Предстои да се откри от кое място са пристигнали незаконните чужденци. Към момента е известно, че водачът е взел чужденците от село в Свиленградско и против дадено му заплащане е трябвало да ги транспортира до бензиностанция в региона на София. 

След като бъдат разпитани, бежанците ще бъдат настанени в миграционен център. В положително здравословно положение са. Осигурена им е вода и храна.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР