Снимка: Булфото, архивПолицаите в България подготвят втори национален протест.Протестът се

...
Снимка: Булфото, архивПолицаите в България подготвят втори национален протест.Протестът се
Коментари Харесай

Полицаите се стягат за втори национален протест

Снимка: Булфото, списък

Полицаите в България приготвят втори народен митинг.

Протестът се организира от синдикатите в Министерство на вътрешните работи.

Той ще се организира идната неделя 29-ти ное мвр и. До момента не е реализирано съгласие сред управлението на министерството и  синдикати те за 30-процентно нарастване на заплатите.

Вторият  народен митинг  на  служители на реда те ще се състои пред постройката на Народното събрание. От синдикалната федерация оповестиха, че техните претенции са за 30-процентно нарастване на заплатите в  Министерство на вътрешните работи  и към този миг остават, предаде , цитирано от dunavmost.com.

В същото време тези дни министър председателят Бойко Борисов и вътрешният министър Христо Терзийски оповестиха, че нарастването на заплатите остава 15 % за момента.

Това обаче не се приема от  синдикати те във вътрешното министерство. Те считат, че  Министерство на вътрешните работи  също е на първа линия в битка с ковид и поради това нарастването би трябвало да е 30 %, както и в други администрации у нас.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР