Снимка Булфото, архивКрай на съмненията, пари има. Така както е

...
Снимка Булфото, архивКрай на съмненията, пари има. Така както е
Коментари Харесай

Служебният социален министър: Парите за пенсиите и добавките са гарантирани

Снимка Булфото, списък

Край на подозренията, пари има. Така както е разчетен бюджетът, парите за пенсиите и добавките са обезпечени, сподели за bTV Гълъб Донев, длъжностен обществен министър.

Добавките от 120 лева ще се антикризисна мярка и ще бъдат приемане от над 2 млн. българи. Това предложение е малко екзотично, тъй като кабинетът предлага преизчисление с по-висок коефициент на застрахователен стаж. С него ще има по-голяма адекватност и гарантиране на увеличението на приходите.Няма риск да се отсрочи преизчисляването, всички пенсии ще бъдат преизчислени - новата сума ще е от януари, само че въпреки всичко ще е решение на новото Народно събрание.

В момента 24 хиляди пенсии са с таван. Трябва последователно да нараства оптималният застрахователен приход и гладко да нараства и оптималната пенсия. Възможно е повдигане на 3400-3600 лева на осигурителния приход.120 млн. са изплатени на бизнеса като обезщетения от пандемията, има планувани пари и за идващите месеци. Всички самоосигуряващи се лица също са включени в обществените ограничения.

Родителите, останали у дома при затваряне на образователни завадания поради противоепидемичните ограничения, ще получават за едно дете една минимална заплата, за две деца - 1,5 минимална запата. Тези пари също са обезпечени.

Все още не сме говорили с президента Румен Радев за оставането ми в идващия длъжностен кабинет.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР