Снимка Булфото, архивКогато се водят разговори за правителство и за

...
Снимка Булфото, архивКогато се водят разговори за правителство и за
Коментари Харесай

Даниел Митов: Няма как без ГЕРБ

Снимка Булфото, списък

Когато се водят диалози за държавно управление и за бъдещето на България, няма по какъв начин да се мине без диалози с нас. Това съобщи пред Даниел Митов, народен представител от ГЕРБ-СДС и претендент на ГЕРБ за министър-председател. Той изрече мнение, че останалите политически партии в Народното събрание са се провалили в договарянията за общо ръководство:

„ Ние подадохме ръка, постоянно сме били градивни и подготвени за диалог. Няма по какъв начин да стъпим в тази тиня сега, в която не се съблюдават никакви правила. Липсата на поредност и неспазването на разпоредбите на демокрацията ни доведоха до тук “.

Митов акцентира, че не вижда по какъв начин ГЕРБ би подкрепила какъвто и да било състав на държавно управление, което би предложил този парламент. „ В тежка обстановка сме, предстоят доста рецесии. Тази тежка политическа рецесия може да прерасне в икономическа “, счита Митов.

Той уточни, че ръководството на страната сега се реализира от един човек – президентът Румен Радев: „ Той упражнява цялата власт в страната през служебния си кабинет. Това води до безпорядък “.

Според Даниел Митов е нелогично държанието на „ ИТН “, които поддържат Румен Радев, а в това време се афишират за съпротива.

По проблема с двойното поданство на министъра на стопанската система Кирил Петков, Митов акцентира, че реакцията на ГЕРБ е поради условията, заложени в Конституцията, които би трябвало да бъдат спазвани.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР