Снимка Булфото, архивХристо Христов, който преби 14-годишната си дъщеря Девора,

...
Снимка Булфото, архивХристо Христов, който преби 14-годишната си дъщеря Девора,
Коментари Харесай

Бащата на Девора призна в съда кое отключило агресията

Снимка Булфото, списък

Христо Христов, който преби 14-годишната си щерка Девора, апелира през днешния ден пред състав на Варненския областен съд мярката си за неотклонение " задържане под стража ", съобщи кореспондент на Varna24.bg. Ето някои от думите, които сподели Христо в правосъдната зала:

``
реклама

Имах подозрения, че продава опиати. Обичам децата си и се боря за тях с всички сили. Девора е най-голямата ми уязвимост, точно по тази причина тя се трансформира в проблематично дете, не инцидентно кръстих и хотела си на нея. Агресията в съответния случай ми се отключи, когато разбрах, че ме обира за следващ път. Видях в телефона й и контакт с име " Дилърката ". Мразя опиатите.

Както към този момент стана известно, Христов е морски офицер, притежател на хотел " Девора " в к.к. " Чайка ".  До побоя се стигнало, откакто девойката, която пристигнала да живее при него, откраднала 2000 евро, част от които пратила на майка си, а друга на приятелки.

Христов и брачната половинка му, с която са разведени, години наред водят правосъдна борба за трите им деца, момченце на 8, 14-годишната Девора и 16-годишната Ванеса, която живее при татко си.

На свое съвещание преди дни комисия към Агенция " Закрила на детето " във Варна реши да настани 14-годишната госпожица в спешен щаб във Варна, където с нея да работят специалисти.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР