Снимка Булфото, архивГраждани призовават към внимание възрастните хора в градския

...
Снимка Булфото, архивГраждани призовават към внимание възрастните хора в градския
Коментари Харесай

Непълнолетни задигнаха последните пари на дядо в трамвая

Снимка Булфото, списък

Граждани приканват към внимание възрастните хора в градския транспрот. За кражба, осъществена от малолетни, заяви консуматор във " Facebook " групата " Забелязано в София ", написа в.

 
Трите хлапета са се престорили на чужденци и питали възрастен мъж за посоката на британски. Докато той се опитвал да им помогне, те го преджобили и му отмъкнали парите и картата за градския превоз.
 
Постът оповестен в групата гласи:
 
" Здравейте, пиша този пост за предизвестие. Днес в трамвай номер 22, 3 момчета на не повече от 18 години, преструващи се на чужденци обират дядо ми. Възрастен човек на 74 години, взимат му последните пари и картата за градският превоз. Момчетата са го за говорили на британски, питали са за посоката, до момента в който единия от тях е пребъркал джоба на якето му,в следствие той чува че приказват български, слезли са незабавно откакто са го обрали. Пазете се! "
 
Друг консуматор споделя, че неотдавна техен възрастен родител също е бил обран от младежи във входа на жилищен блок в столичния ж.к. " Люлин 3 ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР