Снимка Булфото, архивГешев трудно ще бъде разследван. Националното следствие няма

...
Снимка Булфото, архивГешев трудно ще бъде разследван. Националното следствие няма
Коментари Харесай

Зам.-главният прокурор и директор на НСС: Нямам право да разследвам Гешев

Снимка Булфото, списък

Гешев мъчно ще бъде разследван. Националното разследване няма право да проверява основния прокурор, заяви шефът на службата Борислав Сарафов, който е и зам.-главен прокурор. Повод бе сигналът на МВР-шефа Бойко Рашков, изпратен против Гешев в НСС, написа.

„ Около обяд в Националната следствена работа постъпи сигнала, следобяд го изпратих на Специализираната прокуратура по подготвеност. НСС няма законова подготвеност да образува наказателно произвеждане против който и да било, без значение дали е основен прокурор, или редови жител. Длъжни сме да спазим закона ”, съобщи пред Нова тв зам.-главният прокурор и шеф на НСС Борислав Сарафов.

„ Вече 27 години работя в Следствието и Прокуратурата, в случай че съм имал терзания, нямаше да работя тази работа ”, съобщи Сарафов, запитан дали счита, че този сигнал е тест за храброст за всеки прокурор.

„ Когато човек съблюдава закона, няма съображение да се тормози от каквото и да било. В съответния случай, точно спазвайки закона, съм задължен да изпратя този сигнал на способената прокуратура ”, сподели Сарафов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР