Снимка Булфото, архивЕрдоган измисли нова схема. Влизането на Турция в

...
Снимка Булфото, архивЕрдоган измисли нова схема. Влизането на Турция в
Коментари Харесай

Ердоган: Турция може да влезе на мястото на Великобритания в ЕС

Снимка Булфото, списък

Ердоган измисли нова скица. Влизането на Турция в Европейски Съюз би запълнило празнината, оставена от Англия след Брекзит, споделил през днешния ден турският президент пред посланици от страните в Европейски Съюз, съобщи ТАСС, представена от

" Приемането на Турция в Европейски Съюз би бил онтологически избор (за битието - б.р.) на съюза, би помогнало да се запълни празнината, останала след Брекзит ", споделил Ердоган.

По думите на турския президент " Източното Средиземноморие би трябвало да престане да бъде сцена на конкуренция и противостоене. Трябва да се откри съдействие, което да дава отговор на ползите на страните в региона ". След което изразил вяра, че " сондажните договаряния с Гърция прел януари бележат нова епоха "  в връзките сред Анкара и Атина.

През последните месеци в Турция се ускори риториката, че се вижда част от Европейския съюз. През ноември Ердоган прикани Европейски Съюз да извърши обещанията си, в това число и за пълноценно участие на Турция. Той съобщи също по този начин, че Турция е изпълнена с увереност за евроинтеграция и се стреми да построява своето бъдеще с Европа, съобщи Сега.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР