Интимната неделна сутрин на една двойка се превърна в спасителна,

...
Интимната неделна сутрин на една двойка се превърна в спасителна,
Коментари Харесай

„Сексуалната сесия в неделя сутрин ми спаси живота“ – съпругата разкрива решаващото място на съпруга

Интимната неделна заран на една двойка се трансформира в избавителна, откакто брачният партньор с орлови очи на една майка видя нещо злокобно „ долу “.

Съпругът и брачната половинка Мелани и Филип Бетеридж се любуваха на секс, когато направиха шокиращо изобретение. Докато лежаха в леглото си вкъщи в Кетъринг, Нортхемптъншър, Филип повдигна обезпокоителен проблем, който беше забелязал в интимната зона на жена си.

58-годишният регистриран болногледач беше забелязал известно обезцветяване на вулвата на Мелани, което майката на две деца не се беше забелязала. След като моли брачна половинка си да направи фотография на лезията, Мелани признава, че „ избухна в сълзи “ - страхувайки се, че нещо не е наред. 52-годишната жена записа час при локалния си персонален доктор, който незабавно я насочи към гинекологичното поделение на общата болница Kettering.

Там лекарите споделиха на Мелани, че може да има рак на вулвата и направиха четири биопсии, с цел да проучат съмненията им. За благополучие, биопсиите се върнаха като предрак на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР