Снимка Булфото, архивЕмил Велев – Кокала, бивш фуболист и кандидат

...
Снимка Булфото, архивЕмил Велев – Кокала, бивш фуболист и кандидат
Коментари Харесай

Емил Велев Кокала: Корнелия Нинова е мъжко момиче - скача и на свои, и на чужди

Снимка Булфото, списък

Емил Велев – Кокала, някогашен фуболист и претендент за народен представител от Българска социалистическа партия разяснява пред Нова тв: " Имаме обща идея. Обадиха ми се от управлението на Българска социалистическа партия, самата Корнелия Нинова, видях обществената им стратегия и се съгласих да вземам участие в изборите ", пише

" Не съм бил неудовлетворен от живота си по време на комунизма ", разкри Кокала. 

" Българска социалистическа партия желаят да създадат промени - по-високи пенсии, облекчения за младите фамилии, както и към този момент лечебните заведения да не са частни сдружения ", счита футболната легенда. 

Христо Марашлиев, също е част от листата на социалистите. Според него, младежите нямат разновидности за избор на спорт. 

" От Българска социалистическа партия ни увериха, че всички тези въпроси ще се решат след изборите ", разкри Марашлиев. Велев също даде обещание, че ще върне спорта в учебните заведения. 

" Предполагам ", отговори Кокала на въпрос ще бъде ли Корнелия Нинова по-добър министър председател от Бойко Борисов. " Като изказ Нинова е доста уравновесена. Корнелия Нинова е мъжко момиче - скача и на свои, и на непознати ", съобщи някогашният футболист. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР