Снимка Булфото, архивЕдно от последните раздавания на пари от Бойко

...
Снимка Булфото, архивЕдно от последните раздавания на пари от Бойко
Коментари Харесай

На сбогуване Бойко даде 5,7 милиона лева за нова буна в курорта Св. Св. Константин и Елена

Снимка Булфото, списък

Едно от последните раздавания на пари от Бойко Борисов, с което ще остане в историята, е за Варна или по тъкмо за курорта " Свети Свети Константин и Елена "

Варненски курорт ще се снабди с нова буна. По бюджета на община Варна се дават 5 775 000 лв.. Средствата ще се употребяват за създаване на Буна „ Минерален басейн-крило Юг " Малък плаж в акваторията на Черно море при курортен комплекс „ Св. Св. Константин и Елена “. Зам.-кметът Пейчо Пейчев съобщи, че планът е обвързван с брегоукрепването на един от най-старите курорти. „ Разширяваме и морските плажове, което е извънредно значимо за Варна като морски град “, добави той, представен от.

На днешното си съвещания Министерски съвет отпусна 30 милиона лв. по бюджетите на 17 общини в страната. 20 милиона лв. са предопределени са попречване, преодоляване и превъзмогване на следствията от бедствия за общините Сандански, Симитли, Варна, Дългопол, Трън, Левски, Гулянци, Иваново, Девин, Златоград и Неделино, а 10 милиона лв. са утвърдени по бюджетите на общините Благоевград, Свищов, Брезник, Перник, Радомир, Трън и Опан. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР