Нискотарифната авиокомпания Ryanair ще поднови на 4 юни полетите си

...
Нискотарифната авиокомпания Ryanair ще поднови на 4 юни полетите си
Коментари Харесай

Нискотарифната авиокомпания Ryanair подновява полетите от Пловдив до Лондон

Нискотарифната самолетна компания Ryanair ще възобнови на 4 юни полетите си от/до Летище Пловдив от/до Лондон Станстед. Те ще се извършват два пъти седмично – в понеделник и петък, надлежно от 21:20 часа и 12:25 часа българско време, оповестяват от Летище „ Пловдив “ на уеб страницата си.

Въпреки наложените рестрикции и разпоредбите, които към този момент свикнахме да съблюдаваме, пътуването за Англия от Летище Пловдив към този момент е допустимо и много налично. Цените в една посока започват от 14.99 евро. Можете да резервирате вашия билет  дават великодушен анонс от компанията

Във връзка с продължаващата пандемия от COVID-19, превозвачът вкарва следните разпореждания за влизане във Англия:

1. Отрицателният PCR тест е наложителен за всеки пътуващ. Той би трябвало да бъде изработен най-късно 3 дни преди заминаването за Англия;

2. Преди заминаването е целесъобразно да ревизирате листата на страните, оцветени в червен, кехлибарен и зелен цвят, защото той се трансформира непрестанно.

Пътници от страни, чието име е оцветено с червен цвят: могат да влязат във Англия единствено, в случай че сте с английско или ирландско поданство или имате непрекъснат адрес във Англия. Тези пасажери могат да влязат през тъкмо несъмнено летище и да изкарат 10 дневна карантина в утвърден от държавното управление хотел. Стъпки:

1. Резервирайте така наречен “управляем карантинен пакет ” (managed quarantine package)

2. Попълнете Формуляра за локализиране на пасажери (Passenger Locator Form)

Пътници от страни, чието име е оцветено с кехлибарен цвят: би трябвало да се самокарантинират за 10 цялостни дни след идването или цялостният престой, в случай че последният е по-кратък от 10 дни.

1. Резервирайте проби за ден 2 и ден 8

2. Попълнете Формуляра за локализиране на пасажери (Passenger Locator Form)

Пътници от страни, чието име е оцветено със зелен цвят:

1. Резервирайте тест за ден 2 (тестът за ковид би трябвало да бъде изработен преди или дневно 2-ри и дневно 8-ми от карантината)

2. Попълнете Формуляра за локализиране на пасажери (Passenger Locator Form)

Мерките се отнасят за всички лица (включително жители на Англия и непрекъснато пребиваващи), които влизат във Англия отвън общата зона на пътешестване, обхващаща Англия, Ирландия, Остров Ман и Нормандските острови. Британските презокеански територии не спадат към общата зона за пътешестване. Мерките, свързани с пандемията от ковид, могат да ваират според от това при коя нация на Англия оставате – Англия, Северна Ирландия, Шотландия или Уелс.

Забележка: Несъобразяването с горепосочените ограничения е престъпно престъпрение и пасажер, който ги пренебрегне може да бъде санкциониран. Списъкът с изключенията е къс и от Ryanair приканват същият да бъде прегледан деликатно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР